Meer resultaten voor thuiskapper zevenaar

Kapper.nl Vind snel een kapper in de buurt.
Er is een mogelijkheid om snel en makkelijk te zoeken naar een kapsalon in de buurt of je kunt kijken in welke plaatsen specifieke kapsalons gevestigd zijn. Vervolgens kun je direct gratis een online afspraak maken bij de kapsalon die je aanspreekt.
Diana kapsalons Professionele kapsalons in Doetinchem, Duiven, Kilder, Wehl en Zevenaar.
Kapsalon Diana is een professioneel kappersbedrijf met vestigingen in Doetinchem, Duiven, Kilder, Wehl en Zevenaar. Bij Kapsalon Diana werken uitsluitend gediplomeerde, ervaren en enthousiaste haarstylisten, die middels een eigen begeleidingsprogramma altijd up to date zijn van de laatste trends op het gebied van haarmode.
Kapsalon la Primus Kapsalon La Primus.
De kapper voor mooi haar in Zevenaar waar wij er naar streven elke klant tevreden en met een mooi kapsel naar huis te laten gaan. Kijk op ook op onze andere pagina's' voor wie wij zijn en om ons werk te zien.
Welkom Hair Care Iris Melis.
Reactie van Marianne Iris heeft ervoor gezorgd dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. Haar rustige, integere en vriendelijke manier van werken maakte het voor mij zeker minder moeilijk. Haircare Iris Melis. Populierenhoek 72 6903AZ Zevenaar KvK Gelderland: 0917 6254.
Home.
We hebben regelmatig leuke acties die u kunt zien op onze facebook site. U kunt bij ons altijd genieten van een lekker kopje koffie of thee. Voor een goede prijs gaat u mooi geknipt, gekleurd of geföhnd de deur uit.
Start Kapsalon Theo Heebing, de kapper van Duiven.
Wat bij de een fantastisch staat, daar loopt een ander mee voor aap. Een goede haarkleur vinden die past bij je huidtint en de kleur van je ogen en een leuk model knippen dat staat bij de vorm van je gezicht vraagt jarenlange ervaring.
Hairstyle Nicole.
Erna Bolder Haarstyliste Coiffure award winnaar.
Door de wil om op topniveau te presteren en haar eigen kijk op het kappersvak startte Erna op 23-jarige leeftijd haar eigen zaak. Ernas Restyle was 27 jaar lang een vertrouwd adres in het centrum van Arnhem. De kapsalon in Zevenaar.
Waarom zijn kappers zo duur? forumonderwerp.
het kleuren is ook niet zo duur vind ik. ik werk in zevenaar. 1 Laatsten Alles. Overzicht Kleding" en uiterlijk" Forum Permalink. Zoeken in dit onderwerp Zoeken Onderwerp feed. Recente berichten in Waarom" zijn kappers zo duur." Party agenda ADE 2018.
Madelon Hairstyling Startpagina Facebook.
Sportvereniging Lios Lobith. Kapperszaken in Zevenaar gemeente. Plaatsen Zevenaar gemeente Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Schoonheidssalon Kapsalon Madelon Hairstyling. Nederlands English US Español Português Brasil Français France. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 1 persoon.
Your Hair Expert Uw kapsalon in Zevenaar.
Daarom geven wij jou de tips en trucs voor jouw gezichtsvorm, kleur ogen en de make-up die past bij jouw stijl. Wij zijn meer dan alleen een kapsalon. Van een natuurlijke look tot een mooie avond make-up. Kom langs bij ons in hartje Zevenaar en laat jezelf stralen!
Vakkundig knippen vanaf 17 euro, zonder afspraak KnipGo.
KnipGo wil altijd het beste voor haar klanten, daarom zijn wij altijd opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde Juniorstylisten B/Hairstylisten m/v, voor al onze vestigingen. Heb jij passie voor je vak en wil jij werken in een no-nonsense haarsalon? Solliciteer dan direct!

Contacteer ons