Zoeken naar kapper aan huis delft

Openingstijden Moknipt mobiele thuis kapsalon Delft eo Piet Heinstraat 32 in Delft.
De vestiging van 12blck die het meest in de buurt ligt van de aan de Piet Heinstraat 32 is de 12blck aan de Rotterdamseweg 12. Meer kapper in Delft Bedrijven in de buurt van Moknipt mobiele thuis kapsalon Delft eo Piet Heinstraat 32 in Delft.
THE REVENGE PS2 kapper Delft.
Stel ze op onze facebook pagina. Salon Delft succesvol geopend! 12 juni 2015. vrijdag 10 juli is onze Salon in Delft in winkelcentrum de Hovenpassage geopend! Was jij er ook bij? 2 juli 2015 at 0650.: groothandel voor kappers. kapper aan huis. kapster aan huis.
Kapster Monique ThuiskappersNederland.nl.
Aan huis komt Monique onder andere knippen, kleuren, föhnen en ook voor een bruidskapsel komt ze graag bij u thuis langs. Monique komt graag als kapster aan huis bij u langs in Delft en de omgeving daarvan, onder andere in: Rijswijk, Nootdorp, Delfgauw, Den Hoorn, Wateringen en Den Haag. Met de professionele producten van LOréal en Fudge creëert Monique mooie verzorgde kapsels. De professionele producten van deze merken zorgen voor een mooie glans op uw haren, een mooi kleurresultaat en de styling die precies past bij de coupe die Monique in uw haren heeft geknipt. Bezoekers geven deze pagina gemiddeld een: 4.8 95.69%. Aantal beoordelingen: 51. Blogs en korting in uw inbox? Leave this field empty if you're' human.: Thuiskapper: de voordelen. Goedkoper dan in een salon. U hoeft de deur niet uit. Makkelijk een kapper vinden bij u in de buurt.
Naar de kapper in Delft? Bij deze salons moet je zijn volgens Delftenaren.
Wij vroegen jullie waar je in Delft de beste kapper vindt en daar kwamen héél veel reacties op. Deze kappers werden het vaakst genoemd. /a Pagina 1 / 5. Het regende reacties van mensen die graag geknipt worden door de dames van Gezellig Geknipt in de Wippolder. Gezellig geknipt knipt dames, heren en kinderen. Een knipbeurt met wassen, knippen en drogen voor dames kost hier 21. Als man ben je 21, kwijt voor wassen en knippen, kinderen tot twaalf jaar kosten 15. Gezellig Geknipt kappers. Nu gesloten 0830: 1900.: Professor Krausstraat 84, Delft. Bekijk meer: kappers. Erg populair onder volgers van indebuurt is Kapsalon Vera. De kapsalon wordt vooral geroemd om de no-nonsense sfeer en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Kapsalon Vera knipt mannen en vrouwen. Een knipbeurt met wassen, knippen en drogen voor dames kost hier 2950. Mannen zijn 1750, kwijt. Kapsalon Vera kappers. Nu gesloten 0900: 2100.: Mina Krusemanstraat 40, Delft. Bekijk meer: kappers. Van Beek Kappers. In de Hoven Passage vind je Van Beek Kappers. Vooral populair is kapster Antoinette: zij zorgt ervoor dat veel Delftenaren blij naar huis gaan!
Kapsalon Headrunner.
Kapsalon Headrunner is een professioneel aan huis salon, waar zowel de mannen als vrouwen welkom zijn. Wij zorgen ervoor dat uw kapsel z.s.m. in het perfecte model zit! Patricia Badoux werkt al sinds 1998 als kapster in haar eigen kapsalon Headrunner. Ze werkt uitsluitend met topproducten zoals Biosilk, XP100 en Matrix. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 800u. Alleen in de avond tijd? Dan kunt u gerust een afspraak in de avonduren maken. Wij werken op afspraak. 2623 HT Delft.
10 beste kappers in Delft. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
2600 GC Delft. Nails on Tour. 2624 PL Delft. 2600 GC Delft. 2600 GC Delft. 2600 GC Delft. Hair Temptation thuiskapper thuiskapster kapper aan huis kapster aan huis. 2600 GC Delft. 2600 GC Delft. 2600 GC Delft. 2611 HM Delft.
Index of /kapper/delft.
Openingstijden Kappers Openingstijden.nl.
Op de pagina zie je de openingstijden en adresgegevens van Kapper vestigingen in Delft. Selecteer één van de Kappers voor meer informatie zoals openingstijden, koopavonden en koopzondagen. Copyright 2007 2016 Openingstijden.nl, onderdeel van Egel Media B.V. Hosting op TransIP servers.
Kapper aan huis Den Haag e.o. FlorencePas.
06 34 73 60 46. Kapper aan huis in Delft, Den Haag Ypenburg en Mariahoeve, Leiden, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Anja van Wissen. 06 12 57 74 18. Kapper aan huis in Leidschendam Voorburg. Kapper aan huis: meer informatie.
Kapper aan huis Delft Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kapper aan huis Delft. Telefoonnummer van Kapper aan huis in Delft nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Of bel nu 1822 altijd bereikbaar. Wat zoek u? Kapper aan huis Delft. Kapper aan huis in Delft resultaten 1 20 getoond van 1695.
Headquarter is uw kapper zonder afspraak in Delft, kom ook eens langs!
U bent altijd welkom in onze kapsalon zonder afspraak. Bezoek Headquarter aan de Gasthuislaan op nummer 64, in Delft. Kapper zonder afspraak Delft Beste kapper Delft Dameskapper Delft Herenkapper Delft Old school kapper Delft Kapper Delft Kapsalon Delft Hairdresser Delft Barbier Delft.
Moknipt Mobiele kapsalon bij jou thuis.
Die zijn dan in hun eigen vertrouwde omgeving en zelf kun je gewoon in huis je gang gaan. En waarom door mij? Over de Techniek die ik gebruik. Door jarenlang allerlei cursussen te volgen, heb ik een heleboel verschillende knip en kleurtechnieken geleerd. Daardoor heb ik een eigen stijl van knippen en kan ik een kapsel maken wat goed bij je past. Ik knip niet standaard. En bij iedereen pas ik díe techniek toe die het haar nodig heeft. Klik hier om meer te lezen over mijn verschillende technieken. Mobiele kapsalon in Delft, Rijswijk, Den Haag e.o.

Contacteer ons