Op zoek naar thuiskapper roermond?

Marta's' Haarmode.
Uw thuiskapster Roermond en omgeving! Mijn naam is Marta Martina Thomassen, sinds 2001 ben ik werkzaam als gediplomeerd haarspecialiste. Daarbij houd ik me continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen en trends van het kappersvak. Door alleen met de beste producten te werken, bent u verzekerd van topkwaliteit en de professionaliteit van een kapsalon met het gemak van een kapper bij u aan huis.
AnjaPiranja Kapper aan huis in de regio Roermond.
Woon je in de regio Roermond en ben je toe aan een nieuw kleurtje in je haar en/of een knipbeurt? Bel dan thuiskapper Anja, zij knipt op woensdag en vrijdag overdag. Op dit moment is er een klanten-stop, er worden geen nieuwe klanten aangenomen.
Kapper Sittard Geleen verzorgt haarbehandelingen aan huis.
Na de middelbare school afgerond te hebben is Jana direct gestart met de Gilde Kapper Opleiding. Sittard Geleen werd tijdelijk ingeruild voor Roermond, waar de opleiding van kapper gevestigd is. Naast deze opleiding heeft Jana zich als professioneel kapper ontwikkeld door middel van cursussen en workshops. Denk bij cursussen aan verkooptechniek en modelleren. Hieruit is veel theoretische kennis opgedaan. De workshops van gerenomeerde kapper merken zoals bijvoorbeeld Goldwell en Eugene Perma hebben bijgedragen aan een degelijke praktijkervaring. Het bezoeken van kappersbeurzen, waaronder bijvoorbeeld Hairstyle, is nog altijd een grote bron van kennis en idee├źn voor Jana als kapper. Zeker als je als kapper klanten op het beste niveau de haren wilt knippen, zijn deze beurzen van ondenkbare waarde. Na de kapper opleiding is Jana een geruime tijd werkzaam geweest in het kappersvak. Na in tal van kapsalons in Limburg gewerkt te hebben als kapper, heeft Jana de keuze gemaakt om te starten als mobiele kapper voor de omgeving Sittard Geleen. De mobiele thuiskapper Scissors2you werd geboren.
thuiskappers in regio Roermond 82 adressen voor thuiskappers in regio Roermond.
Toon mobielnummer 06 25 15 79 50. Pierre Cuypersstraat 22, 6041XH, Roermond. Dameskappers en herenkappers, Kappers en kapsalons. schrijf een review. Hairdesign Petra De thuiskapper in de omgeving Roermond, Weert en omstreken. Meer dan 10 jaar ervaring. Ervaar de vele voordelen van een thuiskapper.
Kapsalon Janssen.
Tamara's' Haar trends.
Kappers, kapsalon ROERMOND? Limburg heeft de kapper voor u. Kappers wereld.
Kapsalon ROERMOND ROERMOND Limburg heeft 25 Op deze pagina kunt u op de naam van de Kapper of het kapsalon klikken om over dit bedrijf informatie te verkrijgen. Onder deze informatie valt ook de specialisatie van de kapper of het kapsalon.
Kapper Marvin.nl Hair-extensions.
Hair-extensions, een belevenis bij kapper Marvin. Kapper Marvin is een specialist als het gaat om hair-extensions. Zijn vele jaren ervaring, scholingen en workshops voor hair-extensions geven hem ruime voorsprong op veel collega's. Hij maakt alleen gebruik van het beste haar van topmerken.
Thuiskapper Roermond Zoek een thuiskapper bij u in de buurt.
Bedrijven overzicht in de gemeente Roermond. Hieronder vind u een overzicht van de bedrijven die voldoen aan uw criteria. Bedrijven overzicht in de gemeente Roermond. Ga terug naar het zoekscherm. Totaal aantal bedrijven: 3. Zoeken Aanmelden Over ons Algemene voorwaarden Privacy policy Sitemap Contact.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Vergelijk 2 Kappersopleidingen en Cursussen in Roermond Springest.
Roermond, Breda en 44 andere regio's.' Word een erkende kapper Wil je het beroep van kapper leren? Denk je er over na om als parttime of fulltime zelfstandig ondernemer of werkne. Thuisstudie 389 MBO. Veilige cosmetica Bewust omgaan met cosmetica voor kapper, schoonheidsspecialist en winkelpersoneel.

Contacteer ons