Op zoek naar thuiskapper zutphen?

krullenknipkapper Zutphen.
Brian McLean pak je een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart in te knippen krijgt het haar de ruimte om op te krullen. Door de 36 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste.
Aljan Talens Geef je haar een goed gevoel.
Aanmelding voor de 20e van de maand dan gelijk via automatische incasso. Aanmelding na de 20e dan krijgt u een mail met een Ideal-link om de 1e betaling te doen. Contante korting bij haarpuntenspaarsysteem vervalt.U kunt wel doorsparen voor geschenken.
Boek een kapper, pedicure of schoonheidsspecialist bij u thuis of bedrijf.
Onze tarieven voor al onze diensten zijn inclusief btw, productgebruik en wij rekenen geen voorrijkosten. Een Mobella thuiskapper is uiteraard gediplomeerd maar heeft ook altijd minimaal vier jaar in een kapsalon gewerkt. Mobella, ook voor een cosmetische of medische pedicure bij u thuis.
Frederike kapster en pedicure aan huis in Zutphen Kapper Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Frederike kapster en pedicure aan huis Zutphen. Ruys de Beerenbrouckstr 5. Govert Flinckstraat 3-a. Wilma Veerman Kappersbedrijf. Aanverwante rubrieken in Zutphen. Land en tuinbouw Zutphen. 2016 Telefoonboek B.V.
thuiskapper in Zutphen 42 adressen voor thuiskapper in Zutphen.
Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor thuiskapper in Zutphen. 42 bedrijven gevonden voor thuiskapper in Zutphen. resultaat 1 15 voor thuiskapper, Zutphen. AS Haarmode Klik hier om uw advertenties toe te voegen. Toon telefoonnummer 0575 842 987. Laarstraat 91A, 7201CC, Zutphen.
Hairstyling Manon Kapsalon/Kapper Gelderland Zutphen.
Wat dacht u van een heerlijke hoofdhuidmassage als onderdeel van de wasbeurt, of die gratis ondersteunende producten tijdens de behandeling? Ondertussen geniet u van de gemoedelijke sfeer., maakt u een praatje met uw kapster of leest u in alle rust de laatste nieuwtjes.
Jolanda van Es Ambulante haarstyliste in Zutphen en omstreken.
Trendstyle zonder krul 2000., Trendstyle met krul inc. 11 oktober 2018 Jolanda van Es. Al meer dan 25 jaar heb ik door heel Zutphen en omstreken wat mensen geknipt en gestyled, hieronder wat leuke cijfers! 1 Personen geknipt. 4 scharen gebruikt!
hairtoyou, knippen aan huis, uw kapster petra komt bij u langs, kapper aan huis in zutphen, voorst en omgeving.
Hair to You, in 2012 gestart en kent vele klanten in Zutphen en omgeving. Na jarenlang in de binnenstad van Zutphen bij vele consumenten de verzorging van hun kapsel te hebben vervuld is het nu in 2012 tijd voor verandering.
Thuiskapster Zutphen CN Hairstyling.
Uw kapster aan huis. De vraag voor ambulant knippen word steeds groter denk bv aan de moderne werktijden, in of minder validen die niet zelfstandig naar een kapsalon kunnen reizen, ouderen maar ook mensen die een bepaalde zorg vragen binnen een instelling enz.
Petra Kip Kapper in de regio Warnsveld GYLD.
Ik ben flexibel en werk ook in de avonduren. 0 / 0. Ik" ben opgegroeid in Warnsveld en wilde al van jongs af aan kapster worden." Petra is beschikbaar als thuiskapper in Warnsveld, Zutphen, Gorssel, Brummen, De Leesten, Vorden en Voorst.
Home Style Beauty.
Op deze link kun je mooie kapsels zien om inspiratie op te doen http//www.kapperssite.nl/modellenboek.php: al u een kapsel ziet op deze site, kopieer dan de link en mail deze naar ons. Dan kunt u ons het kapsel laten zien wat u heeft uitgezocht en kunnen we samen bekijken of het mogelijk is wat u graag wil.
HairbyMaike.
Er is altijd tijd voor kleurgel voor stoere mannetjes en vlechtjes of knipjes voor de meisjes.En belangrijk: knippen is betaalbaar. En natuurlijk staat er een grabbelton klaar bij vertrek. Graag verwelkomen wij u in onze salon. 2017 Hair by Maike Hair by Maike Spittaalstraat 36 7201 EE Zutphen Einfo@hairbymaike.nl: Haarwerken: 06 28927327 Kapsalon: 06 15508279.

Contacteer ons