Resultaten voor thuiskapper haarlem

De Rollende Kappers: dé kappers aan huis Haarlem City Blog.
Kijk op www.derollendekappers.nl voor de prijslijsten of boek direct je eigen professionele kapster op locatie. De Rollende Kappers. Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem omgeving! Tags: kapper, kinderkapper.
Olaplex Nederland Salon Locator.
Voer eenvoudig de naam en plaats van de salon in en weet direct of deze kapper daadwerkelijk de originele OLAPLEX-producten met de 8-voudig gepatenteerde werkzame stof gebruikt. Hier worden alleen de salons genoemd die bij de officiële OLAPLEX-distributeur Nederland inkopen.
Kapper in Velserbroek HairdoByKim.
In 2014 vond Kim dat het tijd werd om een eigen zaak te starten en sinds er ruimte voor beschikbaar is gekomen, is kapsalon HairdobyKim eindelijk werkelijkheid geworden. Doordeweeks is deze kapper in Velserbroek van maandag tot en met vrijdag beschikbaar tussen 900u: en 2100u.
Cosmo Hairstyling Zuidplein Cosmo Hairstyling.
Dinie Arnold 16-01-2019. Kwam voor de eerste keer binnen en direct had ik er een goed gevoel over, ben heel vriendelijk en goed geholpen ondanks dat ik vermelde dat het misschien eenmalig was, omdat ik een vaste kapper had maar door omstandigheden niet in de gelegenheid was daar heen te gaan.
Capelli kapper home bedrijfskapper avondkapper thuiskapper osmo haren bruidskapsels ambulante kapper.
Capelli kapper komt in de regio: Bloemendaal, Beverwijk, Haarlemmerliede, Haarlem en de gemeente Velsen. Veelzijdig styling product voor zowel kort als lang haar. Corruptor houdt het kapsel de hele dag in model, is geschikt voor elk haartype en verzwaart niet.
Thuiskapper Haarlem Kapper aan huis.
Welkom bij Salon023. Welkom bij Salon023 Thuiskapper Haarlem. Leuk dat je mijn site bezoekt! Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Jonet Siegers en ik ben gediplomeerd. Knippen is mijn passie! Met mensen bezig zijn en ze nog mooier.
Home Knippen Duss Kapsalon Haarlem.
Na haar kappersopleiding is ze gestart bij Ilse voor Haar Kappers in Haarlem. Na 6 jaar ervaring en vele cursussen verder is ze door gegroeid naar topstyliste. Aandacht voor de klanten, kwaliteit passie voor het vak vindt Noortje het allerbelangrijkste.
Haarlem Vlogs Kapper Martin YouTube.
Dit keer testte ik kapper Martin in de vijfhoek in Haarlem uit! Ik ben Marit van Esch, een niet stekende Haarlemse mug met liefde voor acteren, presenteren en fitness. Daarnaast neem ik jullie graag mee met mijn reisvlogs in buitenland voor NEWCLIP en laat ik een kijkje in mijn leven zien als creatieve duizendpoot!
Thuiskapster Karin ThuiskappersNederland.nl.
Karin komt bij U aan huis langs in Hoofddorp, Heemstede, Haarlem en Bloemendaal. U en uw haren worden door Karin verzorgd met dezelfde precisie en kwaliteit als in een kapsalon. Karin beschikt over de juiste diplomas en volgt nog regelmatig cursussen om van de nieuwste trends en kapsels op de hoogte te blijven. Uiteraard werkt Karin alleen met professionele kappersproducten van Goldwell en Schwartzkopf. Bezoekers geven deze pagina gemiddeld een: 4.9 97.09%. Aantal beoordelingen: 55. Blogs en korting in uw inbox? Leave this field empty if you're' human.: Thuiskapper: de voordelen.
Textuur Pierot.nl Kapper Amsterdam, Haarlem.,
Pierôt Haarlem 023-5511156. Home Coiffures Textuur. Krullen of steil haar? Krullen, volume of steil? De haarstylisten van Pierôt kunnen je helpen de textuur van je haar te veranderen of te versterken. Er zijn veel nieuwe technieken beschikbaar om je haar meer volume te geven, krul te maken of je haar juist steil.
Welkom bij The Barn Hairsalon kapper Bloemendaal.
The Barn is niet zomaar een salon. Het is een plek waar jij kunt ontspannen., genieten en bovenal een eerlijk knip en kleuradvies krijgt. Samen bespreken wij uitgebreid jouw wensen, met als uiteindelijke doel een passend kapsel. voor elke gelegenheid.
Lloyd Wilson Herenkapper en barbier in Haarlem GYLD.
Met jouw persoonlijke muziek of reggae muziek kom je heerlijk tot rust en maken wij er een gezellige tijd van! Lloyd is beschikbaar als thuiskapper en barbier in Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Spaarnwoude, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden en Schalkwijk. Hot towel shave.

Contacteer ons