Op zoek naar thuiskapper utrecht?

Home Diana's' Haarmode.
Za 900: 1800.: Zo 900: 1800.: Ma 900: 2100.: Di 900: 2100.: Wo 900: 2100.: Do 900: 2100.: Vrij 900: 2100.: Za 900: 1800: gesloten. Zo 900: 1800: gesloten. 3563 HD Utrecht. T: 06 54990507. Designed by Elegant Themes Powered by WordPress.
Boek een kapper, pedicure of schoonheidsspecialist bij u thuis of bedrijf.
Onze tarieven voor al onze diensten zijn inclusief btw, productgebruik en wij rekenen geen voorrijkosten. Een Mobella thuiskapper is uiteraard gediplomeerd maar heeft ook altijd minimaal vier jaar in een kapsalon gewerkt. Mobella, ook voor een cosmetische of medische pedicure bij u thuis.
Kapster.nl Thuiskapster Utrecht, Leidsche Rijn eo.
Maak ONLINE een afspraak met een van onze THUIS kapsters. Wel zo gemakkelijk! 2019 by KAPSTER.nl. PROFESSIONELE THUIS KAPSTERS. Als u gebruik maakt van de dienstverlening van Kapster.nl / Hairservice Nederland gaat u accoord en bent u op de hoogte met ons privacy statement.
Thuiskappers en thuiskapsters Utrecht.
Zoek nĂș een thuiskapper. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en doen er ook alles aan om uw gegevens op de juiste manier te verwerken en te bewaren. Hoe wij dit doen en welke gegevens wij van u nodig hebben en bewaren leest u in onze privacy verklaring. U bent hier.: Thuiskappers Nederland Thuiskapper zoeken Thuiskappers provincie Utrecht.
Nynke Hairstyling: uw kapster aan huis. Ambulante kapper Montfoort regio Utrecht.
Ik ben Nynke, gediplomeerd topstylist. Uw kapper aan huis! Bel voor een afspraak. Voor de regio Montfoort, Ijsselstein, Oudewater, Woerden, Utrecht en Tiel. Voor knippen modern, zakelijk, alledaags of hip, kleuren, watergolven en voor gala of bruidskapsels ben je bij mij in goede handen!
De thuiskapster voor Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, Utrecht en omstreken.
Knippen Kleuren Stylen in Vleuten, De Meern, Leidsche Rn en Utrecht. Door een druk leven kan een bezoek aan een kapsalon een uitdaging zn. Maar een thuiskapster komt wanneer u dat wilt en is een stuk voordeliger voor de portemonnee.
ByJamely Uw kapster in Utrecht.
Bent u op zoek naar een goede kapper in Utrecht, dan bent u By Jamely aan het juiste adres. Wij zijn een sfeervolle professionele kapsalon. U kunt ons vinden aan de Krommewetering nr.101 in Utrecht. High Low Lights. Krommewetering 101, 3543 AN Utrecht.
Haarmode Angel.
Wilt u gebruik maken van mijn diensten maar woont u buiten de stad Utrecht, dan zal er 3, voorrijkosten bij uw behandeling gerekend worden. Deze komen te vervallen mits u een behandeling heeft geboekt boven de 1250, of voor meerdere personen op het zelfde adres.

Contacteer ons