Op zoek naar thuiskapper doetinchem?

House 4 Hair Doetinchem knippen, kleuren, fhnen, extensions, hairdreams, sunless tanning, bruidskapsels en make-up.
Elke maand hebben wij een leuke vaste klanten Aktie in de vorm van een product of een kappersbehandeling. Parkeren is geen probleem er zijn voldoende GRATIS parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Graag tot ziens. Zonnebloemstraat 6 7004 EB Doetinchem 0314 34 52 07.
Welkom bij thuiskapster Knipstop kapster thuiskapster wehl doetinchem diana hairstylist haarstylist gelderland knippen kleuren stylen.
Ik ben sinds 2009 thuiskapster. Mijn auto rijdt van Wehl naar Doetinchem, Varsseveld, Aalten, Silvolde en zelfs Hengelo Gld en alles wat daar tussen zit. Dit houdt in dat ik bij de mensen aan huis kom om te knippen, kleuren en permanenten.
Kapsalon Paula Doetinchem Knippen al vanaf 15.,
WELKOM OP DE WEBSITE VAN. Mijn naam is Paula Tanke, als allround kapster ben ik al geruime tijd werkzaam in het kappersvak. Na eerst in diverse kapsalons in verschillende delen van het land te hebben gewerkt ben ik sinds 2004 in Doetinchem gevestigd.
Uw kapper in Doetinchem.
Mijn klanten komen uit Doetinchem, Gaanderen, Terborg, Silvolde, Ulft, Varsseveld, Didam, Wehl, Zelhem, Zeddam, s Heerenberg. Ik heb mijn kapsalon aan huis en heb klanten uit de hele omgeving van Doetinchem en verzorg knippen, kleuren, highlights, fohnen, opsteken, wenkbrauwen verven, epileren en kinderen knippen.
Astyling mobiele thuiskapper voor professionele kappersbehandelingen aan huis.
Kapster sinds 1999 en sinds 2009 met de kappersschaar onderweg met Astyling, mijn mobiele haarstudio. Ik knip en kleur in Doetinchem, Zevenaar, Didam, Beek, s-Heerenberg en omgeving. Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of direct een afspraak maken? Bel 06 51552196.
Sentimento per Capelli.
Natuurlijk kunt u ook terecht voor een gepaste coupe. Graag tot ziens bij: Sentimento" per Capelli. 9.00 20.00 uur. 9.00 18.00 uur. 9.00 18.00 uur. 9.00 20.00 uur. 8.30 16.00 uur. Bekijk hier onze prijslijst. ImageSlideShow requires Javascript. Gasthuisstraat 7 7001AX Doetinchem tel 0314-360853.
Thuiskapster Angelique in Doetinchem Kapper Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Thuiskapster Angelique Doetinchem. Geef als eerste een beoordeling aan Thuiskapster Angelique in Doetinchem. Reviews over Thuiskapster Angelique in Doetinchem. Karla Van den Brink. Hoe is deze score opgebouwd? Snel geholpen, pittige meid, voor mij belangrijkste: kan krullen knippen!
Kapper of Kapsalon zoeken in Doetinchem Kappers.nl.
Zoeken naar kappers in Doetinchem. Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Doetinchem, Gelderland. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Coiffeur Osman Arnhem en Doetinchem.
Home.
Welkom op de site van Biancas Hairfashion. Mobiele kapster in Doetinchem en omgeving. In Augustus 2005 ben ik Biancas Hairfashion begonnen. Daarvoor ben ik 12 jaar werkzaam geweest in een kapsalon te Utrecht. en heb daar de ruime ervaring opgedaan.
LUXe Hair LUXe hair, een toonaangevende kapsalon in Doetinchem.
Thuis kapster Jet gevestigd in Doetinchem Jets-deuitenthuiskapster.
Zo vind ik het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends door middel van training of een cursus, bij mij kunt u terecht voor de nieuwste knip en kleurtechnieken, maar natuurlijk ook voor andere behandelingen zoals watergolven of het verzorgen van een feestelijk kapsel, bijvoorbeeld voor een huwelijk.

Contacteer ons