Resultaten voor thuiskapper mijdrecht

Mariska's' Hairstudio.
Welkom bij de gezelligste kapsalon van Mijdrecht! Als u opzoek bent naar een betaalbare kapsalon met uitstekende kwaliteit bent u bij mij op het juiste adres! Mariskas Hairstudio is een dames en heren kapsalon gevestigd aan de Stadhouderlaan in Mijdrecht.
Kapper of Kapsalon zoeken in Mijdrecht Kappers.nl.
Zoeken naar kappers in Mijdrecht. Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Mijdrecht, Utrecht. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Haren doneren, hoe en waar? Blog ThuiskappersNederland.nl.
Zorg ervoor dat je haren in een vlecht blijven zitten als je deze in de envelop doet. Dit voorkomt dat de haren gaan klitten en daardoor onbruikbaar worden. Het haar kan opgestuurd worden naar.: 3640 AE Mijdrecht. Wil je meer infomatie over de werkwijze van stichting haarwensen?
Home Hairfashion at Home by Iris.
06 282 55 786 info@iris-hairfashion.nl. HAIRFASHION AT HOME. Je thuiskapster in de regio Ronde Venen en Uithoorn. Mijn naam is Iris van der Graaf. Sinds 1996 ben ik werkzaam in het kappersvak en ben in het bezit van alle vakdiplomas.
Mischa Peters, uw thuiskapster in de Ronde Venen.Welkom!
Ambulante kapper Mischa Peters: de eenmanszaak Mischa Peters, De Borsaliastraat 25, 3641 CS te Mijdrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59554010. Artikel 2: Algemeen. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen MP en de opdrachtgever, uit welke hoofde dan ook.
Jack's' Sisters Uw kapsalon van Mijdrecht en omstreken.
Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. De zussen Irene en Sabrina zijn nu de eigenaren van de kapsalon in Mijdrecht. Volg onze laatste nieuwtjes via onze facebook-nieuwspagina.
Thuiskapster Andrea.
Welkom bij Thuiskapster Andrea. Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in kapsalons ben ik in 2007 de uitdaging aangegaan om voor mezelf te beginnen en met succes. Inmiddels heb ik een leuke trouwe klantenkring opgebouwd. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een kapster aan huis.
Beautiful Hair Andrea.
Kies voor het gemak en bel voor een afspraak naar Beautiful Hair by Andrea. Ik ben in het bezit van de diploma's' basis en allround kapper en heb 7 jaar ervaring opgedaan in verschillende kapsalons waar zowel dames, heren als kinderen door mij werden geknipt.
Knipsalon Petra.
Met 20 jaar ervaring in het kappersvak is Petra Vrieling een zeer vakbekwame kapster die zich heeft gespecialiseerd in het knippen en stylen van uw haar. Met de producten van Selective professional zijn diverse haarkleuringen mogelijk met een kleuranalyse voorafgaande aan uw behandeling.
Thuis kapster Mijdrecht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Mijdrecht, die ook te vinden zijn in rubriek thuis kapster! Apotheek Hofland Mijdrecht. Alle Inwoners Mijdrecht. J Uyl Mijdrecht. Eva Mode Mijdrecht. Ing Bank Mijdrecht. Supermarkt Lidl Telefoonnummer Mijdrecht. Marijke Burger Mijdrecht.
Home Thuiskapper Richelle.
Vanaf het begin van mijn carrière heb ik gewerkt in een kapsalon om alle kneepjes van het vak te leren en ik heb verschillende extra cursussen gedaan om mijn kennis te verbreden. Na 10 jaar in een kapsalon te hebben gewerkt en genoeg ervaring te hebben opgedaan, is het tijd geworden om een nieuwe uitdaging aan te gaan en als mobiele thuiskapster te gaan werken.
Kapsalon Buddies Hairdesign in Mijdrecht.
Het draait bij ons maar om twee dingen: jou en jouw haar. Buddies Hairdesign: dé kapsalon waar het om jouw haar gaat. Zo geholpen, zonder afspraak. Kapsalon Buddies Hairdesign is gevestigd in het centrum van Mijdrecht aan De Passage 13.

Contacteer ons