Resultaten voor thuiskapper arnhem zuid

thuiskapper, Kapper Marvin.nl kapper, thuis kapper, thuiskapper, huiskapper, privekapper, kapper aan huis, kapper bij u thuis, kapper bij mij thuis, thuis knippen, thuisknippen, knippen aan huis, knip
Wilt u een afspraak maken met kapper Marvin, stuur dan even een e-mail. Uiteraard kunt u ook even bellen. U vindt het telefoonnummer en mailadres op de pagina contact. Volg Kapper Marvin op Facebook. Uw thuiskapper voor Arnhem en omstreken.
jessica-at-home.nl.
Welkom bij Jessica At Home, professionele haarstyling bij u thuis of op locatie. Mijm naam is Jessica Straatman, na ruim 11 jaar te hebben gewerkt in kapsalons in Arnhem, Nijmegen en Dieren en ongeveer 1 jaar bij een Thuiskapster bedrijf, werk ik nu al sinds 2009 voor mezelf.
Thuiskapper Arnhem Marie-Anna.
Bent u slecht ter been of aan huis gebonden? Of heeft u geen zin om lang te moeten wachten. bij de kapper? Dan komt Marie-Anna bij u thuis! Niet alleen knippen, maar ook verven., watergolf of permanent behandelingen. Pedicure of schoonheidsbehandelingen.
Serena's' Hairfashion Ambulant kapster aan huis.
Mijn naam is Serena Vermeulen, woon in Arnhem en ben sinds mijn 16 e werkzaam in de kappersbranche. Tijdens mijn loopbaan als kapster heb ik veel ervaring opgedaan en veel cursussen gevolgd. Naast een volledig kappersdiploma bezit ik de nodige produkt en kleurcursussen, extensioncursussen en een cursus in het opsteken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons