Zoeken naar thuiskapper assen

thuiskappers in Assen 37 adressen voor thuiskappers in Assen.
Zoekresultaten voor thuiskappers in Assen. 37 bedrijven gevonden voor thuiskappers in Assen. resultaat 1 15 voor thuiskappers, Assen. M'Y' Style, salon voor huid en haarverzorging De gezellige salon in marsdijk bevat een schoonheidssalon en een kapsalon. Tevens is er een kleurenconsulente voor de kleuren analyse.Er wordt op.
Thuis kapper Assen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Hairbitat is een familie kapsalon in Assen waar moeder en dochter samenwerken en samen willen willen zij een huiselijke sfeer creƫren. Tulay's' Hairlounge More is al meer dan vijf jaar de kapsalon in het centrum van Assen voor knippen, kleuren, haarstyling en heerlijke producten.
Home.
De kapster aan huis voor dames, heren en kinderen in Kloosterveen, Assen. Top kwaliteit tegen een faire prijs. Goed en persoonlijk advies voor een kapsel naar uw wens. Met een complete, luxe salon voor alle aangeboden behandelingen voorzien van nieuwe producten.
Jessica's' Hairstyling @ Home.
Ben daar begonnen als stagiaire en doorgegroeid naar bedrijfsleidster. Omdat ik mijn vak ontzettend leuk vind maar toch een nieuwe uitdaging zocht, heb ik besloten om voor mezelf te gaan beginnen als ambulante kapster. Mijn werkgebied is voornamelijk in Assen en omstreken.
Home.
Kapper Assen WieWatHaar WieWatHaar.
Het vinden van de beste kapper Assen kan soms lastig zijn, vooral als er een groot aanbod aan kappers Assen is. Maak gauw kennis met jouw kapper Assen en bezoek onder andere de kapperszaken Studio Tanner Assen en Glamour Hair Assen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Annelottes haarmode geknipt voor u.
Mijn naam is Annelotte Stoffers en woon in Assen. Na gewerkt te hebben in drie verschillende salons in Assen Peelo en Centrum en Haren heb ik besloten om voor mezelf te beginnen als ambulante kapster. Mijn werkgebied is Assen, Boven-Smilde en omstreken.
Kapper Assen Meer dan 57 kappers uit Assen.
Login of registreer gratis om te kunnen zoeken vanuit huis. Kappers in Assen 57 resultaten. BITS hair more. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Rita Hair Beauty. het Kanaal 236. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner.
Welkom uw thuiskapster!
Haarstyliste in Assen en omstreken. Na jaren in het kappersvak te hebben gewerkt ben ik op 1 februari 2016 voor mezelf begonnen. Ik kom graag bij u langs om u te knippen, kleuren of te stylen, maar u kunt bij mij ook terecht voor een goed advies.
Charlotte's' Hairstyle.
Van klassieke kapsels tot de laatste trendy modellen; Charlotte zorgt ervoor dat u er weer netjes uitziet. Vindt u het prettig om thuis geknipt te worden? Eventueel met het hele gezin, zowel overdag als s avonds. Woont u in Assen of omstreken?
Haarstyliste Amanda.
Kapster aan huis in Assen e.o. Bent u op zoek naar een haarstyliste of kapper aan huis? Iemand die de laatste trends kent, maar vooral ook luistert naar uw wensen? Ik ben Amanda Hoorens van den Berg, haarstyliste in Assen en omstreken.

Contacteer ons