Zoeken naar thuiskapper opleiding

Ik ben op zoek naar een kapperscursus, welke zijn geschikt? Springest.
Extra informatie: Daarbij komen de werkpakketten en boeken: Schoonheidsspecialiste 695, en Kappersopleiding 545, Boeken 295, dit dient voor aanvang van de opleiding te worden betaald Examenkosten Erkend Schoonheidsspecialiste zie de losse opleiding. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.
Cursus Thuiskapper, cursus zelf knippen LOI.
De kosten voor een verklaring bedragen 25. Wil je na de cursus Thuiskapper nog meer leren over uiterlijke verzorging? Kies dan voor een cursus Visagie of Schminken en grimeren. De kwaliteitsgarantie van de LOI. Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Alle volledige MBO en HBO-opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB en de WHW. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt.
Kappersopleiding van NTI: leer haar knippen en stylen.
Je gaat op een professionele manier aan de slag met het knippen, snijden, stylen en kleuren van het haar. Zo volg jij de opleiding Thuiskapper. In samenwerking met Selfline. De opleiding Thuiskapper wordt aangeboden in samenwerking met Selfline, de specialist in kappersopleidingen.
Cursus kapper / eigen kapperszaak starten Ondernemersschool NL.
De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 90012015: norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding NRTO. Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding. Je kan deze opleiding in termijnen betalen.

Contacteer ons