Op zoek naar thuiskapper opleiding?

Ik ben op zoek naar een kapperscursus, welke zijn geschikt? Springest.
Denk hierbij aan lesmateriaal, lunch, etc. Extra informatie: Daarbij komen de werkpakketten en boeken: Schoonheidsspecialiste 695, en Kappersopleiding 545, Boeken 295, dit dient voor aanvang van de opleiding te worden betaald Examenkosten Erkend Schoonheidsspecialiste zie de losse opleiding. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.
Cursus Thuiskapper, cursus zelf knippen LOI.
Maximaal rendement, aantrekkelijke subsidie mogelijk. Uiterlijke verzorging en Wellness Over deze opleiding. Cursus haren knippen en stylen, inclusief materialenpakket. Leer kapsels op professionele wijze knippen en stylen. De cursus Thuiskapper is o.a. inculsief gratis praktijkdagen en gratis DVD met uitleg van alle kniptechnieken.
Kappersopleiding van NTI: leer haar knippen en stylen.
Je gaat op een professionele manier aan de slag met het knippen, snijden, stylen en kleuren van het haar. Zo volg jij de opleiding Thuiskapper. In samenwerking met Selfline. De opleiding Thuiskapper wordt aangeboden in samenwerking met Selfline, de specialist in kappersopleidingen.
Cursus kapper / eigen kapperszaak starten Ondernemersschool NL.
De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 90012015: norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding NRTO. Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding. Je kan deze opleiding in termijnen betalen.

Contacteer ons