Meer resultaten voor thuiskapper waalwijk

Van HaarenZo.
Welkom bij Kapsalon Van HaarenZo. Ik zal me even voorstellen: ik ben Carla van Haaren, 49 jaar en zit 30 jaar in het kappersvak. In januari 2010 heb ik in Waalwijk een dames, heren en kinderkapsalon geopend. U kunt bij mij terecht voor alle kapsels, modern en klassiek; voor knippen, fohnen, kleuren, watergolven en permanent.
Hallo ik ben Sandra van Spijk. Knipmaat Ambulante kapper Drunen Facebook.
Hallo ik ben Sandra van Spijk, samenwonend en moeder van 1 kindje. Na 12 jaar in de salon te hebben gewerkt ga ik nu voor mezelf beginnen als ambulante kapper/ thuiskapster vanuit Drunen. Natuurlijk niet alleen in Drunen maar ook in Waalwijk, Elshout, Heusden en alle mooie dorpjes in de buurt.
SoNew Hairfashion more.
U vindt ons in een rustige woonwijk van Waalwijk, met ruime gratis parkeer gelegenheid. Een bestaande salon met een traditie en bekendheid van meer dan 30 jaar hebben wij in. 2009 voortgezet op een verfrissende wijze. Onze gemoedelijke salon is kleinschalig en zeer.
Over SeFa's' Haircompany Sefa's' Haircompany.
Wij doen ons best om de nieuwste producten voor u te vinden die wij aanbieden voor concurerende prijzen. Heeft u liever advies of wilt u de producten zien, voelen of ruiken dan bent u van harte welkom in onze winkels in Uden en Oss.
Desiree Styling Thuiskapper Dameskapper Herenkapper Drunen.
Een thuiskapper is er voor mensen en gezinnen die weinig tijd hebben, slecht ter been zijn of het gewoon fijn vinden om thuis gekapt te worden. U kunt lekker in uw eigen omgeving blijven en hoeft niets voor te bereiden omdat Desiree Styling alles meeneemt. Het voordeel van Desiree Styling is dat u niet gebonden bent aan vervoer en/of oppas hoeft te zoeken. Het werkgebied is Drunen en omgeving zoals Waalwijk, Elshout, Haarsteeg, Vlijmen, Nieuwkuijk, Sprang Capelle en Kaatsheuvel.
Inge van Beek uw haarstyliste aan huis Waspik, Waalwijk, Oosterhout.Kapster Inge.
Voor de een is dat een korte coupe terwijl de ander zich juist met lange haren prettig voelt. Kapster Inge van Beek adviseert welk kapsel en eventuele kleur goed bij jou passen. Zij zorgt ervoor dat jouw wensen op haargebied uitkomen!
Thuiskapster monique Waalwijk Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Waalwijk is het Nederlandse centrum van de schoen en leerindustrie. Het in Waalwijk gelegen Mandemakersstadion is de thuisbasis van de voetbalclub RKC Waalwijk. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Waalwijk, die ook te vinden zijn in rubriek thuiskapster monique!
Kavina Ambulante Kapster Welkom.
Ik ben Samantha Fitters. Uw thuiskapster in de regio Den Bosch, Drunen, Waalwijk. Met ruime ervaring als thuiskapster, visagist en handverzorging kan het zo maar zijn dat u opzoek bent naar mij. Het principe is hetzelfde als bij een kapsalon, nagelstudio.
Thuiskapper foto's' Elain Mobiele kapster Elain.
Voor al uw haarwensen aan huis. Naar de inhoud springen. Graag wil ik u met de onderstaande fotos een kleine impressie geven van wat ik in de afgelopen jaren heb mogen betekenen voor mijn klanten. Reacties zijn gesloten. Mobiele kapster Elain Aangedreven door Mantra WordPress.
Thuiskapper Amsterdam omstreken Kapper thuis, beter is er niet in Amsterdam!
Het is aan te raden kapper thuis te reserveren. Dit wil dus niet zeggen dat deze thuiskapper u niet per direct kan helpen alleen vraagt zij rekening te houden met haar tijden. Thuiskapper in Amsterdam en omstreken.: Encase WordPress Theme by Styled Themes.
Annette Hairstyling Sprang-Capelle Ambulant kapster.
Na meer dan 10 jaar in de kapsalon te hebben gestaan, heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Ik werk ambulant aan huis in Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel en omstreken. Wilt u met mij kennismaken of een afspraak maken, kunt u via de gegevens onderaan de pagina contact met mij opnemen.
Home Knip en Kleur.
to my world of. De thuiskapper in Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Waalwijk die aan huis komt. Wendy Kuijten, eigenaresse van Knip en Kleur, is een gediplomeerd kapper met ruim 10 jaar werkervaring in kapsalons. 06 37 231 272. Ontdek nu zelf het gemak van een professionele kapper bij je aan huis!

Contacteer ons