Zoeken naar thuiskapper hoorn

BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
8 feb Aangepaste openingstijden carnaval 2018. Geplaatst op 1429: uur in Nieuws Delen. Tijdens carnaval 2018 hebben de volgende salons aangepaste openingstijden: Den Bosch Arena: 12-2 gesloten / 13-2 geopend 9-18u Den Bosch Helftheuvel: 12-2 geopend 10-18u Den Bosch Rompert: 12-2 geopend.
Thuiskapper Denise in Hoorn, professioneel ambulant kapster aan huis.
Dames, heren, kinderen knippen / snijden 15., Andere mogelijkheden bespreekbaar. Voor vragen, advies of een afspraak, Bel / WhatsApp 0614743271 of laat een bericht achter, ik neem zsm contact met u op. Groetjes thuiskapper Denise. 1628 RW Hoorn NH. KvK nr: 70955964.
Thuiskapperij José Over José.
Ik kom graag bij u thuis om uw haarwens te vervullen. Ik heb ervaring in het knippen van jong tot oud. Mijn werkgebied bevindt zich in Hoorn en omstreken, kijk op de prijslijst pagina voor meer informatie hierover. Wilt u meer weten?
Home Hairfun Hoorn, kapper voor hem, haar the kids.
Hairfun Hoorn bestaat al 21 jaar en is inmiddels een begrip in Hoorn en omstreken! Wij werken voor al onze haarproducten uitsluitend met kwaliteitsmerken, welke de basis zijn voor een gezonde hoofdhuid wat resulteert in betere conditie van uw haar.
Afro kapper Hoorn Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Hoorn heeft ongeveer 68.000 inwoners. Hoorn huisvest veel forenzen, maar Hoorn speelt zelf ook een belangrijke werkgelegenheidsrol met ongeveer 28.000 arbeidsplaatsen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Hoorn, die ook te vinden zijn in de rubriek afro kapper!
Judith's' Hairmobiel Uw kapster aan huis.
Bent u woonachtig in Zwaag, Blokker of Hoorn, dan kom ik graag bij u aan huis. Vanuit andere plaatsen in overleg. Ik werk met het merk Corona omdat een kleurbehandeling met Corona creme, rijk is aan natuurlijke ingrediënten en de hoeveelheid ammoniak is beperkt.
Westfries Archief 6383 Stukken betreffende G. Doodemande, thuis kapper te Hoorn, 1986 Westfries Archief.
6307 Stukken betreffende de adviescommissie verlening bijstand van de gemeente Hoorn, 1964. 6308 Stukken betreffende de wijkindeling van Hoorn, 1905. 6309 Stukken betreffende de uitvoering van de algemene bijstandswet in de gemeente Hoorn, 1965. 6310 Stukken betreffende A.Posthuma drukkerij te Hoorn, 1925.
Pedicure en thuiskapster in Hoorn N-H.
Verven wimpers en wenkbrauwen. Voor het maken van een afspraak. Van maandag t/m/ vrijdag van 900u: tot 1700u.: Bel: 06-24186531 of pedicureenthuiskapster@ziggo.nl. Afspraken dienen minimaal één werkdag van te voren worden afgezegd of gewijzigd., anders worden ze in rekening gebracht.
Chantal Valk Uw thuiskapster.
Ik neem de tijd en heb veel ervaring met kinderen. Bent u niet in staat om naar de kapsalon te gaan of lijkt het u fijn om in uw eigen huis uw haar een opfris beurt te geven, bel mij!
FREDS Kapsalon.
Een extra gewaardeerde service van Fred is, dat hij behalve overdag, ook een avondkapper is die tot s avonds 21.00 uur open is, voor dezelfde betaalbare prijs als overdag! Fred heeft plezier in zijn werk en spreekt ook Engels met zijn multiculturele klantenkring.
Britt Verweij Thuiskapster Hoorn Hairstyiling Hoorn.
Britt Verweij Thuiskapster Hoorn Hairstyling. uw dames en heren kapster voor knippen, verven, permanenten aan huis. Ik knip en stijl het haar naar u wens! Dat bereik ik door eerst te kijken en te luister naar u en dan pas te knippen.
Headlabel Home.
Dit pas ik toe in mijn vakgebied, zo kan ik je vertellen en adviseren wat bij je hoort en waarom. Elke kleur heeft een mens nodig, maar weet je niet welke kleur je teveel hebt of te weinig.Toch kun je de kleuren die je mijdt toepassen op creatieve manieren.

Contacteer ons