Meer resultaten voor thuiskapper amsterdam

Marloes van den Berg Coiffures Een team van ervaren kappers zorgt voor persoonlijke aandacht en een goed advies.
We zijn open op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. Voor reserveringen en al uw vragen kunt u ons tijdens de openingstijden bellen op.: Tel: 020-644 04 32. Kastelenstraat 106 1082 EJ, Amsterdam.
Lorenzo Coiffures Kapper in Amsterdam Oud-Zuid.
Maak een afspraak. Kapper in Amsterdam Oud-Zuid. Bel voor een afspraak: 020 618 16 00. Maak nu een afspraak Over ons. Onze salon is al jarenlang het vertrouwde adres in Amsterdam Zuid voor een coiffure van grote klasse, voor háár en zeker ook voor hém.
Kapper aan Huis Amsterdam Startpagina Facebook.
Kapper aan Huis Amsterdam. 11 september 2017. Ik ben Barbara Michon van Kapper aan Huis Amsterdam. Met mijn kapperskoffer rijd ik dagelijks door Amsterdam om mensen thuis te knippen, te verven, te föhnen etc., ook ga ik langs bij diverse bedrijven.
Kapper aan huis Amstelring.
Ze weet precies wat er moet gebeuren. Thuiskapper voor het hele gezin. Ook uw kinderen laten knippen? De professionele kappers zijn ervaren met stoere of leuke kapsels voor kinderen. Bovendien profiteert u van gezinsvoordeel als u meerdere personen tegelijkertijd laat knippen.
De Knipstudio Goedkope kapper Amsterdam-Oost: Prijslijst De Knipstudio.
Stomen en gezicht masker. Kinderen knippen op woensdagmiddag. Prijswijzigingen, druk en zetfouten voorbehouden. Prijslijst De Knipstudio. Telefoon: 020-370 6938. Maandag t/m zaterdag: 0930: t/m 1800: uur. Maandag t/m zaterdag: 0930: t/m 1900: uur. De-Knipstudio Alle rechten voorbehouden Site ontwikkeld door Webdesignbureau FischerVision.
Geld besparen bij de kapper en toch een mooi trendy kapsel Mens en Samenleving: Diversen.
In Amsterdam op de Zeedijk is een Chinese kapper die snel en goedkoop is, en ook geen woord Nederlands spreekt zodat je lekker je mond kunt houden. Geef hem rechtstreeks in de hand een fooi voordat je met de baas bij de kassa afrekent.
Thuiskapper Amsterdam omstreken Kapper thuis, beter is er niet in Amsterdam!
Het is aan te raden kapper thuis te reserveren. Dit wil dus niet zeggen dat deze thuiskapper u niet per direct kan helpen alleen vraagt zij rekening te houden met haar tijden. Thuiskapper in Amsterdam en omstreken.: Encase WordPress Theme by Styled Themes.
Tico Thuiskapper Amsterdam.
Drimble Bedrijvenregister Noord-Holland regio Amsterdam Tico Thuiskapper. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Amsterdam. Het adres van Tico Thuiskapper is Groetstraat 203 in Amsterdam. Wijken in gemeente. Tico Thuiskapper Dit is mijn bedrijf! Basisgegevens Kamer van Koophandel.:
Genomineerd voor de beste kapper van Noord-Holland! Basic Extreme.
Na onder meer De Beste Kassamedewerker, De Beste Garage en De Beste Vrijwilliger zijn we nu op zoek naar De Beste Kapper van Noord-Holland. Heb jij nou zon kapper waar je al jarenlang komt? en het niet waagt om naar een ander te gaan, is jouw kapper de enige die jouw haar begrijpt?
Hizi Hair kapper Amsterdam IJburg Boek je afspraak online of kom langs.
Hizi Hair Amsterdam IJburg. Op basis van. Op zoek naar de beste kapper in Amsterdam IJburg? Bij de Hizi Hair kapsalon in Amsterdam IJburg kun je 6 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar.
Knipshop Peter De kapper van de Cremerbuurt.
De kapper van de Cremerbuurt. Skip to content. NIEUW EN ACTIE! Welkom bij Knipshop Peter. Sinds 1985 staat Knipshop Peter al bekend als de buurtkapper in de Pieter Langendijkstraat, bij de Overtoom in Amsterdam Oud-West. Knipshop Peter levert u goede service en kwaliteitsdiensten.
Vind kapper amsterdam op Marktplaats.nl.
Gestoffeerd met hoogwaardig ecoleder. Kappers co veel kortingen fysieke. Stellage kast voor kapper. Stellage kast voor kapper. Gabbiano wasunit amsterdam bruin-beige. Professionele kappers wasunit stabiel, extreem comfortabel, stevig geconstrueerd. Modern design maakt het een prachtige aanvulling op de moderne uitrusting van een kapsalon.

Contacteer ons