Op zoek naar thuiskapper rotterdam?

Choe-La's' Huis aan huis kapper.
Hallo ik ben Choe-la, ik woon in Rotterdam en ik ben kapster. Ik doe het werk nu 11 jaar en doe het nog altijd met heel veel plezier! Ik kom huis aan huis in de regio Rotterdam, dus u hoeft voor uw gemak de deur niet meer uit!
Home.
Het grootste voordeel van een thuiskapper? U hoeft niet de deur uit en bespaart zo veel tijd. Wilt u met het hele gezin in één keer geknipt worden? Dit zorgt er voor dat de kinderen door kunnen spelen, maar ook dat u niet tegen een wachtrij aan loopt en zo u tijd verdoet. Werkt u overdag en heeft u weinig tijd in de weekenden? Ook hiervoor bieden wij een oplossing door onze flexibele werktijden in de avond uren. Coupe24 is de thuiskapster voor de regio groot Rotterdam-Zuid en de omliggende wijken en dorpen. Onze werkregio bestaat uit standaard uit: Rotterdam Zuid IJsselmonde, Vreewijk en Sportdorp, Rhoon, Barendrecht, Portugaal en Ridderkerk.
Thuiskapper Rotterdam Zoek een thuiskapper bij u in de buurt.
Meest gestelde vragen. Gemeente top 10. Bedrijven overzicht in de gemeente Rotterdam. Hieronder vind u een overzicht van de bedrijven die voldoen aan uw criteria. Bedrijven overzicht in de gemeente Rotterdam. Ga terug naar het zoekscherm. NANNA Hairstyle on the road.
Thuiskapper Amazinghair De thuis kapper van Hendrik Ido ambacht.
Amazinghair De thuis kapper van Hendrik Ido ambacht Thuiskapper. Geen zin om naar de kapper te gaan? Geen probleem wij komen naar jou op afspraak! Maak dan gebruik van Amazing hair de thuiskapper service in RotterdamRidderkerkBarendrecht. De voordelen van een thuiskapper.
NANNA Hairstyle On The Road NANNA Hairstyle on the road, de allround haarstyliste uit de regio Den Haag en Rotterdam.
Ik ben Nanna Akkermans, 38 jaar en ik woon samen met mijn vriend en zoon in Den Haag. Ik zit 18 jaar in het kappersvak, waarvan 13 jaar werkzaam als freelance kapper op locatie. Naast mijn kappers werk op locatie ben ik onlangs ook mijn eigen salon werkplekje gestart in het Schieblock in het centrum van Rotterdam, schiekade 189, 6th floor.
Hair By Sabrina thuiskapster Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard.
PROFESSIONEEL KAPSTER VOOR DE REGIO'S' ROTTERDAM EN KRIMPENERWAARD. Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Sabrina Rombout. Ik werk als mobiele kapster bij u thuis of bij mij. Na ruim 7 jaar te hebben gewerkt bij twee gerenomeerde kapsalons ben ik sinds november 2012 voor mezelf begonnen.
Home Amazinghair De thuis kapper van Hendrik Ido ambacht.
Online afspraak maken. Angela komt nu al een paar maanden over de vloer bij ons om ons haar te knippen en verven highlights / lowlights ze neemt de plukjes erg dun op zodat ze mooi weg vallen in het haar.
Home Thuiskapster Dewy.
Na mijn verhuizing van Vlaardingen naar Rotterdam Ommoord, verliep mijn beslissing om voor mij zelf te beginnen in 2008 als thuiskapster goed genoeg om verder te gaan als Zzp er en te stoppen met het werk in de dierenwinkel. Voor het thuisknippen van dames en heren is mijn werkgebied Rotterdam Ommoord/en omstreken.
Thuiskapster Dewy, de kapsalon in Rotterdam! Bezoek Onze Site!
Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Thuiskapster Dewy is, namelijk 0648929084. Thuiskapster Dewy is een kapsalon, ook wel salon of kapperszaak genoemd, in Rotterdam welke is gespecialiseerd in wassen, knippen, kleuren en service. Plan je route naar Thuiskapster Dewy in Rotterdam door de link boven de kaart te klikken.

Contacteer ons