Meer resultaten voor thuiskapper vlaardingen

Thuis kapper Vlaardingen Pagina 2/42 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De gemeente Vlaardingen telt ruim 70.000 inwoners. Vlaardingen is een belangrijke haven en industriestad, gelegen aan de maas met haar drukke internationale waterverkeer. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Vlaardingen, die ook te vinden zijn in rubriek thuis kapper!
Home Thuiskapper Richelle.
Vanaf het begin van mijn carrière heb ik gewerkt in een kapsalon om alle kneepjes van het vak te leren en ik heb verschillende extra cursussen gedaan om mijn kennis te verbreden. Na 10 jaar in een kapsalon te hebben gewerkt en genoeg ervaring te hebben opgedaan, is het tijd geworden om een nieuwe uitdaging aan te gaan en als mobiele thuiskapster te gaan werken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Medewerker Mobella mobiele kappers pedicures en meer.
Als kind vond ik t al leuk om met haar bezig te zijn en de keuze voor kappersopleiding was al snel gemaakt. Na jaren in meerdere salons te hebben gewerkt vond ik t tijd worden voor iets nieuws en toen kwam Mobella op mijn pad.
thuiskapper in Vlaardingen 43 adressen voor thuiskapper in Vlaardingen.
Zoekresultaten voor thuiskapper in Vlaardingen. 43 bedrijven gevonden voor thuiskapper in Vlaardingen. resultaat 1 15 voor thuiskapper, Vlaardingen. Dogs Barbershop Dog's' barbershop is een kleinschalige trimsalon waar uw hond alle aandacht krijgt die hij verdient. Geen lopende band werk maar individuele verzorging.
Linda aan huis kapster.
De laatste 10 jaar was ik werkzaam bij Cocon Your Makeover specialist in Vlaardingen waar ik me gespecialiseerd heb in complete make-overs en Bruidskapsels. In die tijd heb ik erg veel ervaring opgedaan en diversen cursussen gevolgd om me verder te laten inspireren.
Haar idee Vlaardingen, voor hem en haar! Tollenstraat 2.

Contacteer ons